SEURAOHJELMA

SYYSKAUSI 2018

Ti 18.9 Kerhotilat klo 18-21. Sidotaan kesän kuumimmat ottiperhot ja käydään läpi kitkerimmät karkuutukset. Vetäjinä kaikki halukkaat.

Ti 25.9 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja teemana Teno. Vetäjänä Ville Sandelin.
– Sidotaan muutama toimiva koukkuperho Tenon lohelle.

La 6.10 Kerhotilat klo 13-18. Teemana hauki ja sen kalastus. Vierailevana tähtenä esitelmöi Maskusta saapuva haukiguru Kimmo Keskitalo.
– Päästään kuulemaan kokeneen tekijämiehen esitelmä hauen kalastuksesta. Saadaan varmasti myös tärkeitä vinkkejä tulevalle seuran reissulle Särkisalon vesille. Kimmo on taitava sitoja ja päivän aikana tullaan sitomaan yhdessä haukisuteja mm. tämän hetken kuumimmasta materiaalista eli Pike Skinz-keinokuidusta. Hauen kalastajat älkää missatko tätä tilaisuutta!

Ti 16.10 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja teemana meritaimenen tulvaperhot. Vetäjänä Aleksi Nikkari.
– Aleksilla on vankka kokemus Nakkilan ja Lapväärtinjoen keväisestä taimenpyynnistä. Eli tervetuloa sitomaan todistetusti toimivat putkiperhot omaan rasiaan ja kuulemaan kuumimmat tipsit tulvavellin kalastuksesta.

Ti 30.10 Kerhotilat klo 18-21 teemana Slovenia. Vetäjänä Ari Lehtimäki. Kuullaan Arin esitelmä mitä tarjoaa harjuksen ja luonnon kirjolohen kalastus Keski-Euroopassa. Toimivat perhot ja tekniikat esittelyssä.

Ti 13.11 Kerhotilat klo 18-20. Syyskokous.
– Käsitellään syyskokouksen aiheet.

Ti 27.11 Kerhotilat klo 18-21 teemana Tyynenmeren lohikalat. Vetäjänä Ari Kaunonen.
– Kuullaan kokemuksia Tyynenmeren lohikalojen kalastuksesta niin Alaskasta kuin Kanadasta. Toimivat perhot ja tekniikat esittelyssä.

La 8.12 Pikkujoulut Narvi-Auton saunatiloissa. Tarkempi aikataulu myöhemmin.

SEURAMATKAT:

17.8 – 19.8  KYMIJOKI. Lohen kalastusreissu Kymille. Majoitus varattuna 10:lle hengelle. Reissulle kertyy hintaa majoitus ja lupa mukaan lukien 88 €/henkilö. Kysy tarkempi info seuran puheenjohtajalta. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran puhelimeen ja s-postiin!!

16.9  ISOJOKI. Harjuksen kalastusreissu. Tarkoituksena viettää päivä Isojoella Kirkonkylän kalastusalueella harjuskalasssa. Kisataan myös seuran kalastuskunkku osakilpailu. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran puhelimeen ja s-postiin!!

29.9 – 30.9 MERIKARVIANJOKI. Perinteinen matka syksyiselle Merikarvianjoelle. Kalastellaan lauantaipäivä hyvässä seurassa. Ville Nurmio on lupautunut opastamaan tarvitseville joen hotspotit ja toimivat tekniikat. Sunnuntaina kisataan seuran kalastuskunkku osakilpailu ja yöpyminen on Kortteeri Oivassa. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran puhelimeen ja s-postiin!!

19.10 – 21.10 SÄRKISALO. Hauen kalastusta Turun saaristossa paikallisoppaan johdolla. Tarkoituksena kalastaa kelluntarenkailla todella kalarikkaita vesiä Särkisalon saarella. Reissun hinta kahden yön majoituksella ja opastuksella on n.90 €/henkilö. Mukaan mahtuu kahdeksan lähtijää. Tässä todella mahtava tilaisuus päästä jallittamaan isoja haukia hyvässä seurassa hienossa ympäristössä. Kysy tarkempi info seuran puheenjohtajalta. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran puhelimeen ja s-postiin!!

HUOM! Seura maksaa junnujen luvat ja majoituksen kaikkiin seurareissuihin! Ja sidontaillat sekä kalastusmatkat teemme yhteistyössä Pyhäjärviseudun perhokalastajien kanssa.

Kerhotilat Uotilan sininen koulu, Tuomistontie 1 Rauma.