SEURAOHJELMA

SYYSKAUSI 2019

Ti 17.9 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja teemana kuluvan kauden ottiperhot . Sidotaan toimineita perhoja kesältä. Vetäjinä kaikki halukkaat.

Ti 15.10 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja teemana haukiperhot. Vetäjänä Ari Lehtimäki.

Ti 12.11 Kerhotilat klo 17-21. Syyskokous ja vapaamuotoista sidontaa.

La 7.12 Narvi-Auton saunatilat. Pikkujoulut. Tarkempi aikataulu ja ilmoittautumiset myöhemmin.

Ti 10.12 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja teemana kirjolohi.

SEURAMATKAT SYKSY 2019:

3.8 – 4.8  MERIKARVIA. Perinteinen kalastusreissu Merikarvianjoelle. Majoitus varattuna Korteeri Oivassa. Sunnuntaina kisataan myös seuran kalastuskunkku kilpailun II-osakilpailu ja kalastusvälineitä voi tarvittaesssa lainata seuralta! Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran sähköpostiin sekä seuran WA-ryhmään! Tarkempi info ja aikataulut seuran puheenjohtajalt.

16.8 – 18.8. KYMIJOKI. Merilohen kalastusreissu Siikakosken kalastusalueelle. Majoitus on varattuna Kotkassa. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran sähköpostiin sekä seuran WA-ryhmään! Tarkempi info ja aikataulut seuran puheenjohtajalta ja seuralta saa tarvittaessa välineitä lainaan!

22.9 NAKKILA. Lohen, taimenen ja kirjolohen kalastusta Nakkilankoskilla. Kalastellaan päivä hyvässä seurassa. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran sähköpostiin sekä seuran WA-ryhmään! Seuralta tarvittaessa välineitä lainaan!

25.10 – 27.10 SÄRKISALO. Junioripainoitteinen hauen perhokalastusreissu Särkisaloon. Kalastetaan haukea kelluntarenkaista käsin (myös yksi soutuvene käytössä). Nyt kaikki juniorit opettelemaan hauen perhokalastusta haukirikkaille vesille. Majoitus paikanpäällä. Seuralta saa tarvittaessa renkaita ja vapoja lainaan. Huom! Seura maksaa majoituksen kaikilta lähtijöiltä.

HUOM! Seura maksaa junnujen luvat ja majoituksen kaikilla seurareissuilla!

Sidontaillat sekä kalastusmatkat teemme yhteistyössä Pyhäjärviseudun perhokalastajien kanssa.

Kerhotilat: Kuovin nuorisotalo, Kuovinkuja 4 Rauma.