SEURAOHJELMA

KEVÄTKAUSI 2019

Ti 22.1 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja teemana seisovan veden perhot. Sidotaan toimivat järviperhot kirjolohelle ja siialle. Myös toimivat tekniikat ja välineistöä esittelyssä. Vetäjänä Ville Sandelin.

Ti 12.2 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja teemana Streamerit. Vetäjänä Timo Varis.

Ti 26.2 Kerhotilat klo 18-21. Sidontaa ja esitelmä. Teemana Finnmarkin lohi. Vetäjänä Juhani Honkanen.

La 16.3 Kerhotilat klo 13-18. Sidontaa ja esitelmä. Teemoina perhokalastajan rasvaevättömät. Eli hauki, kuha ja ahven. Vetäjänä ja vierailevana tähtenä Jani Ollikainen.

Ti 19.3 Kerhotilat klo 18-21 Sidontaa ja teemana Bysken putkiperhot. Vetäjänä Aleksi Nikkari.

Ti 16.4 Kerhotilat klo 17-20. Kevätkokous ja sidontailta. Pidetään ensin kevätkokous ja siihen perään Juhani Honkanen sidotuttaa ja esitelmöi raudun ja taimenen kalastuksesta Finnmarkissa.

SEURAMATKAT KEVÄT/KESÄ 2019:

26.4 – 28.4  LAPVÄÄRTTI. Meritaimenen kalastusreissu. Majoitus varattuna 5:lle hengelle per yö. Kysy tarkempi info seuran puheenjohtajalta. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran sähköpostiin sekä seuran Whats Up-ryhmään! Huom! Seura maksaa majoituksen kaikilta osallistujilta!

3.5 – 5.5. LAPVÄÄRTTI. Meritaimenen kalastusreissu. Majoitus varattuna 5:lle hengelle per yö. Kysy tarkempi info seuran puheenjohtajalta. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran sähköpostiin sekä seuran Whats Up-ryhmään! Huom! Seura maksaa majoituksen kaikilta osallistujilta!

10.5 – 12.5 PERNIÖ JA LOHENRENGAS. Kirjolohen ja siian kalastusta lammella. Kalastellaan pari päivää hyvässä seurassa ja kisataan samalla seuran kalastuskunkku kilpailun I-osakilpailu. Ilmoittautuminen reissuun on käynnissä seuran sähköpostiin sekä seuran Whats Up-ryhmään! Seura maksaa yöpymisen kaikilta osallistujilta!

9.6 – 16.6 SIMOJOKI. Lohen kalastusviikko Simojoella. Majoitus varattuna jokirannasta edulliseen 100 euron viikkohintaan henkilöä kohden. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset Jimi Ruotsalaiselle numeroon 045 1117054.

HUOM! Seura maksaa junnujen luvat ja majoituksen kaikilla seurareissuilla! Ja sidontaillat sekä kalastusmatkat teemme yhteistyössä Pyhäjärviseudun perhokalastajien kanssa.

Kerhotilat Uotilan sininen koulu, Tuomistontie 1 Rauma.